Over ons

Kuis Finance is een eenmanszaak. Voor al uw financiën en beheerders zaken.

Even voorstellen

Meer dan 15 jaar werkervaring als Boekhouder, Assistant Accountant en Adviseur Bedrijfsvoering in verschillende branches op het gebied van Finance & Control en Bedrijfsadministratie. Ik ben zeer ervaren in het voeren van administraties. Ook heb ik veel ervaring in het opzetten, verbeteren en analyseren van rapportages en het geven van gedegen financieel advies aan het management. Daarnaast volg ik de ontwikkelingen op mijn vakgebied Bedrijfsadministratie. In de afgelopen jaren heb ik op het gebied van finance en control sterke resultaten neergezet als professional.

Daarnaast is er de ervaring, de kennis en de vaardigheden om professioneel VvE-beheer en -advies te bieden op financieel, administratief, bestuurlijk, juridisch en technisch gebied.

Boekhouder

Ons team

Kuis Finance is een eenmanszaak. Voor al uw financiën en beheerders zaken.

Kuis Finance is professioneel en heeft oog voor detail. Als boekhouder laten wij u zien dat gemoedelijkheid en professionaliteit uitstekend samen gaan. Bij ons treft u een prettige en open sfeer aan. Als deskunidge boekhouder en VvE beheer staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Dirk Kuis

Eigenaar Kuis Finance

Meer informatie

Contact opnemen

Als boekhouder verzorgt Kuis Finance voor u de financiële administratie, belastingaangifte en salarisadministratie. Als VvE beheerder verzorgen wij uw financiële administratie, het technisch beheer van uw pand(en) en het organisatorisch gedeelte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.