Boekhouder

Nijkerk, Amersfoort, Harderwijk en omgeving.

Boekhouder en administratiekantoor Kuis Finance in Nijkerk

Kuis Finance is een administratiekantoor in Nijkerk. Ondernemers begeleiden wij naar een financieel gezond bedrijf. Met slimme oplossingen automatiseren we niet alleen jouw financiële administratie, maar als boekhouder denken we ook mee. We bieden ondersteuning bij je administratie en we geven je advies waar nodig. Geniet van alle voordelen van ons administratiekantoor.

Het voeren van een correcte administratie is voor menig ondernemer niet zijn of haar favoriete bezigheid, maar is wel van cruciaal belang voor inzicht in de financiële situatie van de onderneming. Uiteraard kunt u dit zelf doen, waarbij wij periodiek controleren. Ook kunt u uw financiële administratie uitbesteden. Hierbij verwerken wij uw administratie bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Onze klant bieden wij een compleet pakket van diensten aan, van het verwerken van financiële administraties tot en met het oplossen van financieringsvraagstukken en het opstellen van een fiscale aangifte. Uw administratie uitbesteden kan voordelig voor u uitpakken, want een goede boekhouder verdient zich makkelijk terug.

Boekhouder

Financiële administratie

Maand/Jaar abonnement. Of vanaf € 75,- per uur (Excl. btw).

U kunt het verwerken van uw complete administratie aan ons uitbesteden. Wij gebruiken hiervoor diverse softwarepakketten. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare en actuele informatievoorziening, op de manier zoals u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de administratie verwerkt. Dit kan middels uw eigen pakket, maar het is ook mogelijk (via ons) online met e-boekhouden te werken.

Salarisadministratie

Vanaf € 75,- per uur (excl. btw)

Wanneer u uw loonadministratie aan ons uitbesteedt, verzorgen wij voor u de loonberekeningen en aangiften loonheffingen . Al uw medewerkers krijgen per periode een gespecificeerde berekening van het netto-loon.

Boekhouder

Belastingaangifte

Vanaf € 45,- per aangifte

Wij verzorgen voor u alle fiscale aangiften:
– Aangifte Omzetbelasting
– Aangifte Loonheffingen
– Aangifte Inkomstenbelasting
– Aangifte Vennootschapsbelasting

Boekhouder voor uw belastingaangifte

De belastingaangifte kun je zelf doen, maar het uitbesteden van de aangifte aan een boekhouder kan soms veel geld opleveren. Een boekhouder kent alle details en kan u helpen om fiscale voordelen te vinden die u zelf over het hoofd heeft gezien.

Meer informatie boekhouder

Offerte aanvragen

Als boekhouder helpt Kuis Finance u bij uw financiële administratie, rapportages, belastingzaken, bedrijfsadviezen, kortom alles wat met uw financiële en bedrijfszaken te maken heeft.

Met meer dan 15 jaar ervaring als boekhouder kan Kuis Finance u betreft de bovenstaande zaken goed van dienst zijn. Vraag snel u offerte aan.