Interim middelingsbureau

Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Zwolle, Apeldoorn en omgeving
Boekhouder

Interim bemiddelingsbureau

Interim/Freelancer

Ben je op financieel vlak op zoek naar een freelancer, ZZP’er of interim specialist? Kan jouw organisatie heel goed een professional gebruiken op het gebied van de financiële huishouding? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Door de ervaring op het gebied van interim opdrachten in de financiële dienstverlening, weten we
bij Kuis Finance inmiddels erg goed wat er nodig is om de juiste match te vinden tussen financiële medewerkers en openstaande posities. Door ons brede netwerk met zowel jonge, startende financials vers van MBO, HBO of universiteit als ervaren financial professionals te combineren met de juiste online en offline kanalen én een persoonlijke werkwijze, creëren we keer op keer de optimale randvoorwaarden voor het vullen van financiële vacatures. Daarom durven we te stellen: Met Kuis Finance heb je altijd een goede match.

De uitdaging van het vinden van goede financials
Financials zijn schaars. Goede financials zijn werkelijk zeldzaam. Als je niet beschikt over de juiste kanalen zoals Kuis Finance, kan het vinden van goede financials daardoor een onmogelijke opgave zijn. Met Kuis Finance schakel je een nieuw netwerk in, waardoor jouw kansen op een goede match aanzienlijk worden verhoogd. Neem contact met ons op, maak kennis en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

Transparant voor opdrachtgever en zelfstandig professional
De gemiddelde marge van alle interim bemiddelingsbureaus ligt boven de 20%. U betaalt bij ons beduidend minder. Kuis Finance is uitermate transparant in haar tarieven. Als Kuis Finance een interimmer, freelancer of ZZP-professional voor u bemiddeld heeft dan weet zowel de opdrachtgever als de zelfstandig professional welke bemiddelingstarieven gelden. Wij brengen geen kosten in rekening als de juiste kandidaat niet via Kuis Finance wordt gevonden.

Interim bemiddelingsbureau Nijkerk
Kuis Finance is gevestigd in Nijkerk en heeft een breed netwerk voor interim bemiddeling zowel landelijk als in de omgeving Nijkerk, Amersfoort, Utrecht, Zwolle en Apeldoorn.

Meer informatie

Contact opnemen

Ben je op financieel vlak op zoek naar een freelancer, ZZP’er of interim specialist? Kan jouw organisatie heel goed een professional gebruiken op het gebied van de financiële huishouding? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.