Administratie controleren

Boekhouder in Nijkerk, Amersfoort, Harderwijk en omgeving

Je wilt als ondernemer een boekhouder die je jouw administratie volledig kunt toevertrouwen. Je wilt niet dat er een belangrijke aftrekpost vergeten wordt of dat er fouten in je administratie voorkomen. Het liefste heb je als ondernemer een administratie die altijd bij is en waar je altijd inzicht in hebt. Vaak heb je als ondernemer niet de kennis waarmee je eventuele fouten kunt herkennen. Om je hierbij te helpen controleren wij je administratie en geven wij je advies over verbeterpunten.

Boekhouder

Eenmalige controle administratie

Eenmalig bedrag vanaf €329,- (excl. btw)

Wil je gewoon dat je administratie eenmalig grondig gecontroleerd wordt, zodat je zeker weet dat alles helemaal klopt?

Vanaf slecht € 329,- controleren we je hele administratie, krijg je van ons een overzicht van de punten die nog aandacht nodig hebben en daarnaast krijg je ook een lijst met eventuele verbeterpunten voor je administratie. 

Interesse? Vul onderstaand formulier in en er wordt contact met je opgenomen om kort kennis te maken en aan te geven wat we nodig hebben om je administratie te kunnen controleren.

Periodieke controle administratie

Periodiek bedrag (maatwerk)

Als je ons periodiek je administratie laat controleren dan weet je zeker dat je op de goede weg bent en het niet nodig is om je zorgen te maken over je administratie of je deze wel goed doet. Periodiek ontvang je van ons een rapport met daarin de verbeterpunten voor jouw administratie.

Heb je interesse om je administratie periodiek te laten controleren waardoor het niet meer nodig is om je zorgen te maken over je administratie. Vul onderstaand formulier in en er wordt contact met je opgenomen om kort kennis te maken en aan te geven wat we nodig hebben om je administratie te kunnen controleren.

Offerte aanvragen